ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. «…η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να συμπεριλάβει τη στήριξη των επιχειρήσεων σε θέματα όπως η έλλειψη ρευστότητας, οι συσσωρευμένες οφειλές, η προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης, οι ανατιμήσεις στην ενέργεια, η ακρίβεια στα βασικά αγαθά ευρείας κατανάλωσης, η δημιουργία ενός ειδικού ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού και πολλά άλλα που χρήζουν άμεσης επίλυσης. Μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν κοινές προτεραιότητες και προσδοκούμε από κοινού την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.», τονίζει σε συγχαρητήριο μήνυμά της προς τη νέα κυβέρνηση της Ν.Δ., η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (ΟΕΕΣΠ).

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) «συγχαίρει τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση της χώρας μας και παράλληλα της εύχεται μια καλή και δημιουργική θητεία».

Και προσθέτει:

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα ελπίζουμε να μην ξεχάσει τον πιο ταλαιπωρημένο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, τη μικρή και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Ευελπιστούμε, χωρίς να χρονοτριβήσει, να ανακοινώσει μια νέα δέσμη μέτρων προκειμένου να διευθετηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες επιχειρήσεις. Στα γεμάτα ευθύνη καθήκοντα που έχει μπροστά της η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να συμπεριλάβει τη στήριξη των επιχειρήσεων σε θέματα όπως η έλλειψη ρευστότητας, οι συσσωρευμένες οφειλές, η προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης, οι ανατιμήσεις στην ενέργεια, η ακρίβεια στα βασικά αγαθά ευρείας κατανάλωσης, η δημιουργία ενός ειδικού ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού και πολλά άλλα που χρήζουν άμεσης επίλυσης. Μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν κοινές προτεραιότητες και προσδοκούμε από κοινού την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. θα στέκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να εξαλείψει την οικονομική αδυναμία του επιχειρηματικού κλάδου και θα συνεχίσει μέσα από τις προτάσεις της – αιτήματά της να επιδιώκει ένα ευνοϊκότερο μέλλον για τους συναδέλφους μας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις