ΕΛΛΑΔΑ. Ανακοινώθηκαν από τον ΕΦΚΑ οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Νοεμβρίου και φαίνεται πως όλοι οι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πριν την 28η Οκτωβρίου. Ακόμη και οι μισθωτοί που θα λάβουν τα χρήματα από το γκισέ την Δευτέρα 30/10 θα έχουν διαθέσιμα τα ποσά των συντάξεων στο ΑΤΜ από την Παρασκευή 27/10 το απόγευμα.

Ειδικότερα, η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των συνταξιούχων και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας τους, διευκρινίζει τα εξής που αφορούν στην καταβολή των συντάξεων για το μήνα Νοέμβριο 2023. Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

  • Την 26η/10/2023 (τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα) θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ] και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016). Τα ποσά των συντάξεων θα είναι διαθέσιμα από το απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου στα ΑΤΜ.
  • Την 30η/10/2023 (προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα) θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τα ποσά των συντάξεων θα είναι διαθέσιμα από το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου στα ΑΤΜ.
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις