ΓΕΡΑΚΙ. Το εργοτάξιο της γέφυρας του Πόρου, στην περιφερειακή οδό Γερακίου, επισκέφθηκε την Παρασκευή 19/2, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, πραγματοποιώντας αυτοψία επί του εν εξελίξει έργου, συνοδευόμενος και από κλιμάκιο επιβλεπόντων μηχανικών.

Εκεί, ο αντιπεριφερειάρχης εξέτασε και αίτημα κατοίκων για μικροβελτιώσεις, λαμβάνοντας υπόψη το θεσμικό πλαίσιο αλλά και τη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της περιοχής.

Ο κ. Βερούτης υπογράμμισε πως, «…Η γέφυρα του Πόρου και η περιφερειακή οδός Γερακίου ολοκληρώνονται και αυτό μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση».

Συμπληρώνοντας:

«“Αναστήσαμε” ένα σταματημένο και ταλαιπωρημένο έργο που βασάνισε για πέντε χρόνια τους πολίτες της ανατολικής Λακωνίας. Εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση ολοκλήρωσής του, εντάξαμε τις εργασίες στο ΕΣΠΑ, υπογράψαμε νέα σύμβαση και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, με ταχείς ρυθμούς, το παραδίδουμε στους Λάκωνες έχοντας τηρήσει ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Η εξέλιξη του έργου αυτού είναι η απόδειξη της διαφορετικής αντίληψης της νέας περιφερειακής Αρχής για την υλοποίηση των δημόσιων έργων, σε σχέση με το παρελθόν. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, προσηλωμένοι στο καθήκον να υλοποιούμε το σχέδιό μας για την Λακωνία, θεωρώντας την πολιτική λειτούργημα και όχι επάγγελμα».