ΣΠΑΡΤΗ. «Η Ανάπτυξη Απαιτεί την Ενεργοποίηση Όλων των Ανενεργών Αποθεμάτων μας», είναι ο τίτλος της ομιλίας του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, στη διάρκεια της συμμετοχής του στη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη: ο Άλλος Δρόμος».

Η ημερίδα διοργανώνεται από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, και το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC Hellas).

Ημερομηνία διεξαγωγής της, η Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και ώρα18:45-21:30.

Στη ημερίδα συμμετέχουν επίσης, ο Στέφανος Μάνος - πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, η Μαριέττα Γιαννάκου - Βουλευτής Επικρατείας, ο Καθηγητής Δημήτρης Μουραντάς, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, ο Καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης και ο Σίμος Αναστασόπουλος - Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω Youtube στον σύνδεσμο:

www.youtube.com/user/nycath

Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος: Ν. Κατσαρός

Μέλη: Π. Δούκας, Δ. Μπουραντάς, Κ. Καλαχάνης

Γραμματέας: Μ. Κατσαρού

Επιπλέον, όπως γνωστοποιήθηκε αρμοδίως, «…επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βερούτη για τις Προγραμματικές Συμφωνίες, τη συντήρηση της Γέφυρας του Ευρώτα και την υποστήριξη του προγράμματος του Δήμου Σπάρτης για την ανάδειξη της Πο-λιτιστικής εμβέλειας της Σπάρτης, και είχε συνάντηση εφ’ όλης της ύλης, με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ξηροκαμπίου / Φάριδος κ.κ. Πιερρουτσάκο και Καπετανάκο και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κανακάκο και Καρλαύτη».

Τέλος,

«Μεγάλη Τετάρτη έως και Παρασκευή, ο Δήμαρχος Σπάρτης, παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες:

  • Επισκευής και συντήρησης των συντριβανιών στο Πάρκο Γουδέ, στην πλατεία Σαϊνόπουλου και στο Πάρκο Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου (πρώην πάρκο του OTE) στα οποία και αποκαταστάθηκε η λειτουργία τους.
  • Επούλωσης λάκκων στη Σπάρτη και σε πολλές Τοπικές Κοινότητες.
  • Οδοποιίας στην Τοπική Κοινότητα Αφυσσού και εργασιών επιδιόρθω-σης του ποδοσφαιρικού γηπέδου, όπου θα εγκατασταθεί το κέντρο του Mores Camp του Spartan Race 04 έως 07 Νοεμβρίου.
  • Οδοποιίας στην Ταϋγέτη για διευκόλυνση της προσβασιμότητας κυρίως κατά την αντιπυρική περίοδο.
  • Ανασκευής των τοίχων αντιστήριξης στους Γοράνους και τη Κουμουστά.
  • Των έργων ύδρευσης της ΔΕΥΑΣ στον Μυστρά».


Δ.Π.

[Δείτε στο notospress.gr καθημερινά όλες τις ειδήσεις για τη Λακωνία στην ενότητα «Συμβαίνει στο νησί του Πέλοπα»]