ΣΠΑΡΤΗ. Για μια ακόμα φορά τo Moose Language Schools οδηγεί τους σπουδαστές σε ασφαλείς δρόμους σκέψης και παραδειγματισμού. Σήμερα το πρωί, στην μεγάλη αίθουσα του σχολείου ο Γιώργος Μουστόγιαννης δώρισε σε μαθητές του το βιβλίο της Elizabeth Downey αφιερωμένο στον δρομέα – αθλητή Γιάννη Δημόπουλο και την δύναμη του «μπορώ».

Πρόκειται για την καταγραφή (σε ελληνική και αγγλική έκδοση) από κρίσιμα στιγμιότυπα και βιώματα της ζωής του Σπαρτιάτη δρομέα που με την δύναμη της ψυχής και τον συνδυασμό πνευματικών και σωματικών αποθεμάτων «νίκησε» ακόμα και τα, επιστημονικά τεκμηριωμένα, αρνητικά προγνωστικά.

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης μιλώντας στους μαθητές του ανέφερε:

«Η δοκιμασία που περάσαμε όλοι, μας έφερε πολλές φορές πρόσωπο με πρόσωπο με τον ίδιο τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας. Κρίσεις όπως η Πανδημία, δοκιμάζουν τις αντοχές μας, ψυχικές και σωματικές. Σήμερα είναι πολύ χαρούμενος γιατί μέσα στο σχολείο μας έχουμε ένα ζωντανό παράδειγμα της αξίας που έχει η δύναμη της ψυχής σε συνδυασμό με το πνεύμα.

Το βιβλίο που σε λίγο θα κρατάτε στα χέρια σας, της Elizabeth Downey, αφορά στον Γιάννη Δημόπουλος και την δύναμη του «μπορώ». Πρόκειται για την απόδειξη του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος αν έχει δύναμη και θέλει να συνδυάζει, σώμα – ψυχή – πνεύμα.

Τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος ακόμα και όταν όλα τα δεδομένα και τα προγνωστικά είναι εναντίον του.

Εύχομαι κι ελπίζω όλοι μας να βρούμε την δύναμη του «μπορώ» και μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα να κατακτήσουμε τη γνώση και να γνωρίσουμε τις δυνάμεις και τα όριά μας. Καλή δύναμη σε όλους! Μαζί μπορούμε καλύτερα! »

Στη συνέχεια έγινε προβολή σχετικού video μίλησαν στα παιδιά τόσο η συγγραφέας όσο και ο ήρωας του βιβλίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις