ΜΑΝΗ. Δράσεις αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας από την Τοπική Διοίκηση Λακωνίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΔΕΑ), για τη στήριξη, «…των συναδέλφων Αστυνομικών, πυροσβεστών, διασωστών και φυσικά των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές», πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13/8.

Με τελικό σημείο διάθεσης και συνάντησης το Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο, προσέφεραν 1 φορτηγό ζωοτροφές και είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα κ.τ.λ.), για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πυροπλήκτων.

Αναφέρουν από τη ΔΕΑ:

«…Ήρθαμε σε επαφή ουσιαστικής επικοινωνίας με την Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κα Λυροφώνη Γεωργία και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ.κ. Δρακουλάκου Ελένη και Καπασούρη Γεώργιο και τους παραδώσαμε τα αγαθά.

Επίσης μοιράσθηκαν συμβολικά σάντουιτς και νερά στους περιπολούντες Αστυνομικούς και Πυροσβέστες. Ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. κ. Βαλατσός Βλάσιος μίλησε τηλεφωνικά με την Αντιδήμαρχο κα Δρακουλάκου Ελένη και αποφασίστηκε από κοινού να διευρύνουμε την επαφή-επικοινωνία και συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Από πλευράς μας δεχτήκαμε ευμενή σχόλια από όλους τους ένστολους και πολίτες για την έμπρακτη στήριξη και υποσχεθήκαμε σύντομα να βρεθούμε με παρόμοια κίνηση αλληλεγγύης.

Το Εθνικό Τμήμα της Δ.Ε.Α. συνέδραμε οικονομικά και ηθικά την ένωσή μας στην πρωτοβουλία μας αυτή και στην αποστολή μας παρευρίσκετο και το μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος κ. Κοντάκος Χρήστος».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις