ΜΑΝΗ. «Ποδηλατώντας την Ελλάδα», στάση Γύθειο! Η πιο πρόσφατη στάση (Δευτέρα 4 Οκτωβρίου) του Παναγιώτη Μπαλολάκη, ενός ερασιτέχνη ποδηλάτη που έχει βάλει σκοπό με τη δράση «Ποδηλατώντας την Ελλάδα» να ολοκληρώσει ένα μοναδικό ταξίδι σε όλη τη χώρα με μόνο μεταφορικό μέσο το ποδήλατό του, ήταν το Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο.

Αφετηρία

Το Παλιό Λιμάνι Χανίων ήταν η αφετηρία του κ. Μπαλολάκη από όπου ξεκίνησε στις 4 Μαΐου του 2021 με τη φιλοδοξία μέσα σε διάστημα 180 ημερών να καλύψει μια διαδρομή 7.000 χλμ περνώντας από διάφορα σημεία της χώρας.

«Το “Ποδηλατώντας την Ελλάδα” πρόκειται για μία δράση με ιστορικά και τουριστικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο κ. Μπαλολάκης στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Ελένη Δρακουλάκου και συμπλήρωσε πως επισκέπτεται διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου φωτογραφίζει ιστορικά μνημεία και τουριστικά σημεία.

Πληροφορίες

Βρες αναλυτικές πληροφορίες και υλικό από τη διαδρομή του κ. Παναγιώτη Μπαλολάκη σταθμό – σταθμό, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να επιστρέψει πίσω στα Χανιά, απ’ όπου ξεκίνησε μέσα από τις σελίδες της δράσης σε Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις