ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η εταιρεία της JET2holidays, σύμφωνα με την παρουσίαση του CEO, Steve Heapy, επενδύει στην περιοχή της Καλαμάτας, δρομολογώντας την αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας, μέσω του Διεθνή Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», με επιπλέον προορισμούς, μέσω γραμμών χαμηλού κόστους. Ταυτόχρονα, προωθεί πωλήσεις τουριστικών πακέτων σε καταλύματα πολλαπλών κατηγοριών.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καλαμάτας, αρμόδιο για τα θέματα Τουρισμού, Νίκο Μπασακίδη, ο σχεδιασμός της εταιρείας συμβαδίζει με τις εξελίξεις και την σχεδιαζόμενη αναβάθμιση του Αεροδρομίου εκ μέρους της Πολιτείας, καθώς και με την προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας για την οργάνωση, ανάδειξη και διάθεση του χαρτοφυλακίου των τουριστικών προϊόντων της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η JET2holidays, στελέχη της οποίας βρέθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες (tour operator) της Μεγάλης Βρετάνιας με 3,48 εκατομμύρια πελάτες το 2020-21. Ο εν λόγω όμιλος διαθέτει ιδιόκτητη αεροπορική εταιρεία που ήδη έχει στο πρόγραμμα των δρομολογίων της δύο πτήσεις προς Καλαμάτα την εβδομάδα, ενώ ο προγραμματισμός, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, είναι τα δρομολόγια να αυξηθούν σε πέντε ανά εβδομάδα από το προσεχές καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις