ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του έργου «Επισκευή κτηρίου πρώην Κινηματογράφου Ηλέκτρα για επανάχρησή του ως Πολιτιστικού Πολυχώρου (κινηματογράφου, πινακοθήκης κ.λπ.)», καθώς και του έργου «Ανάπλαση οδού Πλαστήρα», είχε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος σε επιτόπιες επισκέψεις του σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Οι εργασίες στην «Ηλέκτρα» εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, ενώ σήμερα χρειάστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Αναγνωσταρά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες σκυροδέτησης στο κτήριο. Υπενθυμίζεται ότι το έργο είχε προϋπολογισμό μελέτης 1.043.315,08 € με ΦΠΑ, είχε λάβει έκπτωση 24% και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους μέσω του Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παράλληλα ικανοποιητικά εξελίσσονται οι εργασίες για το έργο της ανάπλασης στην οδό Πλαστήρα. Συνεργεία του αναδόχου προχωρούν με πολύ καλό ρυθμό, εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί. Το εν λόγω έργο με προϋπολογισμό μελέτης 1.419.000€, έχει λάβει έκπτωση 57,36% και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Ε.Π. «Πελοπόννησος 2014-2020».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις