ΕΛΛΑΔΑ. Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/11/2021, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Σ. Πέτσα, η 31η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ (Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης), στο ξενοδοχείο Caravel, στην Αθήνα

Τοποθετήσεις έκαναν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κ. Αραβώσης, ο Προέδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Χατζηγιαννάκης καθώς και οι εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.

Εισηγητές ήταν ο Προέδρος της ΕΔΕΥΑ Γ. Μαρινάκης καθώς και ο Δήμαρχος Λάρισας και Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΥΑ, Α. Καλογιάννης.

Ατζέντα

Κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα της Γ.Σ ήταν το υψηλό ενεργειακό κόστος των ΔΕΥΑ, η υποστελέχωση των ΔΕΥΑ και η διαδικασία προσλήψεων καθώς και η πορεία των έργων Ύδρευσης - Αποχέτευσης αυτών.

Την ΔΕΥΑ Σπάρτης εκπροσώπησε η Πρόεδρος του ΔΣ Γεωργία Δεδεδήμου συνοδευόμενη από τον Δ/ντή Ηλία Τρακάκη, η οποία στο περιθώριο της Γ.Σ είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Στ. Πέτσα, τον Δήμαρχο Λάρισας κ. Α. Καλογιάννη καθώς και με άλλους Προέδρους ΔΕΥΑ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις