ΣΚΑΛΑ. Περιοδεία στα καταστήματα της Σκάλας, πρωτεύουσας του Δήμου Ευρώτα, πραγματοποίησε την Παρασκευή (3/12), ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σταύρος Αραχωβίτης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Ν.Ε Λακωνίας και της Ο.Μ Ευρώτα.

Κουβέντα με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και καταναλωτές

Ο βουλευτής συζήτησε με τους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης καθώς και τις «…κυνικές, αλλοπρόσαλλες και αντιεπιστημονικες δηλώσεις υπουργών, ακόμα και του ίδιου του Πρωθυπουργού, που προκαλούν σύγχυση και διχασμό και επιφέρουν ακόμα μεγαλύτερη μείωση στον τζίρο των επιχειρήσεων εστίασης και λιανεμπορίου».

Αγωνιούν οι επαγγελματίες – Υποτονική η κίνηση στην αγορά

Οι επαγγελματίες της περιοχής, εξέφρασαν την αγωνία τους και καυτηρίασαν τα ανεπαρκή μέτρα της Κυβέρνησης της ΝΔ για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης αφενός και της κρίσης ακρίβειας αφετέρου, τα οποία σε συνδυασμό με την υποτονική κίνηση της αγοράς και ιδιαίτερα των μικρών καταστημάτων, «…θέτουν υπό σοβαρή αμφισβήτηση όχι μόνο τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά ακόμα και την ίδια τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους».

Μεγάλη δυσαρέσκεια στους παραγωγούς πορτοκαλιών

Ταυτόχρονα, μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στους παραγωγούς πορτοκαλιών της περιοχής από τις πολύ χαμηλές αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ για τον παγετό της περασμένης Άνοιξης.

«Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

«Συνεχίζουμε την επικοινωνία μας με τον κόσμο, αφουγκραζόμαστε την αγωνία και την αγανάκτησή του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη διαφορετική προοπτική που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Αραχωβίτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις