ΓΕΡΑΚΙ. Παραδόθηκε σε επίσημη κυκλοφορία το πρωί του Σαββάτου 18/12, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, η περιφερειακή οδός Γερακίου και η γέφυρα του Πόρου.

8 χιλιόμετρα

«Αποτελεί ένα σημαντικό έργο 8 χιλιομέτρων, με 2 γέφυρες, το οποίο έχει ξεκινήσει από το 2008 από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, το συνέχισε σε πολύ σημαντικό βαθμό η προηγούμενη περιφερειακή Αρχή και το ολοκλήρωσε η δική μας.

Έργο που στοίχισε περί το 1.000.000 € το χιλιόμετρο και έλυσε πάρα πολλά προβλήματα κυκλοφοριακής φύσης προς το Γεράκι. Έχουμε υποχρέωση τα χρήματα των φορολογουμένων να τα επιστρέφουμε σε αυτούς, μέσα από έργα που θα ωφελούν το σύνολο και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής» δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Νίκας: «…οι δρόμοι, και στη Λακωνία, εξακολουθούν να έχουν πολλά προβλήματα»

Επιπλέον, ο Π. Νίκας τόνισε ότι χρειάζεται συνεχής αγώνας, «…για την βελτίωση των οδικών δικτύων μας, η κατάσταση των οποίων είναι ένα από τα πλέον σημαντικά προβλήματα της Περιφέρειάς μας, καθώς παρά τις συνεχείς και εργώδεις προσπάθειες, από αλλεπάλληλες Περιφερειακές Αρχές, οι δρόμοι, και στη Λακωνία, εξακολουθούν να έχουν πολλά προβλήματα».

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης και οι θεματικοί ομόλογοί του Νίκωνας Τζινιέρης, Αθηνά Κόρκα και Άννα Καλογεροπούλου, ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος, ο πρώην αιρετός νομάρχης Λακωνίας Κώστας Φούρκας, ο πρώην δήμαρχος Γερονθρών Φίλιππος Πήλιουρας, ο πρώην αντινομάρχης Λακωνίας Παναγιώτης Φαρλέκας, ο πρώην αντιδήμαρχος Σπάρτης Γιάννης Ατσάλας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις