ΛΑΚΩΝΙΑ. Στην επιχείρησή Σταματία Δημητροπούλου θα βρείτε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας δώσει λύση σε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη. Το κατάστημά σας παρέχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και service. Από το 1975 είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της STIHL στη Σπάρτη και τη Σκάλα Λακωνίας.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες με ελαιοραβδιστικά όπως, Campagnola , AtraxSpacesonic, Zanon και Yamastik.

«Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε είδη προστασίας όπως γυαλιά, γάντια , ενδύματα και υποδήματα. Με την βοήθεια του προσωπικού μας μπορείτε να βρείτε παρελκόμενα για τρακτέρ όπως καταστροφείς , χορτοκοπτικά-αλυσίδες , τα οποία θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική ή επαγγελματική ανάγκη σας για την καλύτερη περιποίηση του κήπου ή της καλλιέργειας σας.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα καινοτόμα και αποδοτικά μηχανήματα της YAMASTIK . Η YAMASTIK είναι μια εταιρία από την Κρήτη που στόχος της είναι η αγροτική ανάπτυξη. Τα μηχανήματα είναι φιλικά προς τον χειριστή και το περιβάλλον τα οποία υπόσχονται απόδοση και ευκολία στην χρήση.

Τα ελαιοραβδιστικά μηχανήματα με τεχνολογία παλμοπεριστροφικής κίνησης, αποδεδειγμένα προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση με πολύ εύκολη χρήση για τη συγκομιδή της ελιάς. Αποτελούνται από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Ενδείκνυται για τις περισσότερες ποικιλίες ελιάς, αλλά και πολλών άλλων βρώσιμων καρπών όπως το φιστίκι και ο καφές. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους εξασφαλίζει ξεκούραστη και αποδοτική χρήση στην πολύωρη εργασία με σεβασμό στον χειριστή. Είναι φιλικά προς το δέντρο, αγκαλιάζουν τα κλωνάρια, ενώ προστατεύουν και διατηρούν τα φύλλα

Οι θρυμματιστές κλαδιών ποικίλουν έτσι ώστε να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας. Προσφέρονται για επαγγελματική είτε για ερασιτεχνική χρήση σε ανάγκες θρυμματισμού στο τομέα της δασοκομίας , της συντήρησης ή διακόσμησης κήπων, τις καλλιέργειες δέντρων ή κηπευτικών, την παραγωγή υλικού για ζωοτροφές, καύσιμης ύλης και άλλα, είτε για ερασιτεχνική χρήση.

Το σύστημα αυτοκίνησης δίνει την δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης τους από ένα άτομο ακόμα και σε δύσβατα εδάφη. Διαθέτουν δύο μεγάλους τροχούς και ένα τρίτο βοηθητικό επιτυγχάνοντας μεγάλη σταθερότητα και αβίαστη οδήγηση σε λασπωμένα ή φρεσκοσκαμμένα εδάφη. Σχεδιασμένοι με πολλά πλεονεκτήματα για εύκολη χρήση, μεταφορά, αποθήκευση αλλά και πρόσβαση για έλεγχο και συντήρηση όλων των τμημάτων τους, προσφέρουν μεγάλη απόδοση και επαναλαμβανόμενη παραγωγικότητα σε πολύωρη χρήση.

Τα μεταφορικά αυτοκινούμενα καρότσια YAMAWAGON 4X4 δοκιμασμένο στις πιο ακραίες συνθήκες και αξιόπιστο όσο κανένα άλλο, το αυτοκινούμενο μεταφορικό καρότσι 4 x 4 Yamawagon (Γιαμαβάγκον) της YAMASTIK είναι ο νέος ακούραστος συνεργάτης σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά εγγυώνται αποδεδειγμένα εδώ και 20 χρόνια την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία του».

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

«Είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική ή επαγγελματική ανάγκη σας για την καλύτερη περιποίηση του κήπου ή της καλλιέργειας σας»

Αλυσοπρίονα, Χορτοκοπτικά , Ελαιοραβδιστικά , Καταστροφείς ,Ψεκαστικά συρόμενα, Παρελκόμενα τρακτέρ, Μηχανές Γκαζόν , Σκαπτικά , Βυτία , Ανοξείδωτες δεξαμενές, Αντλητικά, Ψεκαστικά , Είδη προστασίας.

  • 1ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : 3oΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ-ΓΥΘΕΙΟΥ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2731082456
  • 2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΘΑΛΗ ΚΟΥΤΟΥΠΗ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ) , ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2735022100

EMAIL: stam.dimitropoulou@hotmail.com

Website: www.dtools.gr

Facebook: https://www.facebook.com/dimitropouloustam

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 8:00-14:00

Tρίτη 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30

Τετάρτη 8:00-14:00

Πέμπτη 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30

Παρασκευή 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30

Σάββατο 8:00-14:00

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις