ΛΑΚΩΝΙΑ. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγραμμίσεων και εργασιών σήμανσης και ασφάλισης για το σύνολο του Εθνικού και του Επαρχιακού οδικού δικτύου βρίσκεται σε εξέλιξη στην Π.Ε. Λακωνίας.

Σύμμαχος ο καιρός!

Χάρη στις καλές καιρικές συνθήκες οι εργασίες συντήρησης στο Εθνικό και στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Λακωνίας, συνεχίζονται και μέσα στον Χειμώνα.

Οι επεμβάσεις που γίνονται αφορούν σε τεχνικά έργα διευθέτησης όμβριων υδάτων, σε διαγραμμίσεις, στηθαία ασφάλειας και εργασίες προειδοποιητικής και πληροφοριακής σήμανσης των οδών.

«Η οδική ασφάλεια βασική μας υποχρέωση και προτεραιότητα»

Ο Θοδωρής Βερούτης, αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, με αφορμή το έργο δήλωσε:

«Η οδική ασφάλεια αποτελεί βασική μας υποχρέωση και προτεραιότητα. Οι διαγραμμίσεις και η σήμανση των οδών συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτή την κατεύθυνση.

Τις ημέρες αυτές υλοποιούνται εργασίες στον περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, από τον κόμβο του Μορέα μέχρι το Πυρί και στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Σπάρτης - Σκούρας - Κεφαλά – Γκοριτσάς.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υλοποιηθούν έργα στην Επαρχιακή Οδό, Σπάρτη - Καστόρειο - Γεωργίτσι - Λογκανίκος.

Οι προτεραιότητες των επεμβάσεων υλοποιούνται σύμφωνα με τις υποδείξεις που κατά καιρούς μας έχει θέσει η Τροχαία, για τα επικίνδυνα σημεία, καθώς και οι αυτοψίες των Μηχανικών της Π.Ε. Λακωνίας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις