ΛΑΚΩΝΙΑ. Με ανάρτησή του, σήμερα, ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός έκανε γνωστό ότι «…εντός του Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανό να μπει σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τα ιδιοκτησιακά ζητήματα μεταξύ Δημοσίου και Ιδιωτών.

Ζητήματα που απασχολούν χιλιάδες συμπολίτες μας.»

Νέος κύκλος συναντήσεων

Στο πλαίσιο αυτό, γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν οι περιοχές Λάγιου και Αφανιάς - Κρεβατά.

Και υπογραμμίζει ότι «τις επόμενες ημέρες προγραμματίζεται νέος κύκλος συναντήσεων για την οριστική απόφαση διευθέτησης των ιδιοκτησιακών ζητημάτων».

Όπως ενημέρωσε ο Νεοκλής Κρητικός οι παρεμβάσεις ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο του 2020, ενώ η δράση του μέσα στο 2021 ήταν η ακόλουθη:

  • «7 Απριλίου 2021: Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, όπου του παρέδωσα τη μελέτη του κ. Δωρή για το ιδιοκτησιακό ζήτημα του Λάγιου.
  • 27 Μαΐου 2021 Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου για το Λάγιο και το Βαλτάκι.
  • 29 Ιουλίου 2021: Παρέμβαση στη Βουλή στη συζήτηση για τις αλλαγές στο Κτηματολόγιο για το Λάγιο και την Αφανιά - Κρεβατά.
  • 3 Νοεμβρίου 2021: Συνάντηση με την Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Ευγενια Βελώνη για την Αφανιά - Κρεβατά και τις αγωγές του Δημοσίου έναντι των ιδιοκτητών. Στη συνάντηση συμμετείχε μέσω τηλεφώνου και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Στύλιος.
  • 9 Νοεμβρίου 2021: Δεύτερη συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου για Λάγιο και Αφανιά – Κρεβατά
  • 12 Νοεμβρίου 2021: Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο για το Λάγιο Λακωνίας και την Αφανιά - Κρεβατά.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις