ΣΠΑΡΤΗ. Ελεύθερη και πάλι η πρόσβαση στα πεζοδρομία των λεωφόρων Παλαιολόγου και Λυκούργου έξω από την Alpha Bank στη Σπάρτη. Mια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Σπαρτιάτες που για πολλούς μήνες ήταν υποχρεωμένοι να βαδίζουν μέσα από κάγκελα και δίχτυα και πάντα με τον φόβο μήπως και πέσει πάνω τους τζάμι ή ότι άλλο. Τα πεζοδρόμια δόθηκαν στην κυκλοφορία των πεζών, άρα συμπεραίνουμε ότι είναι ασφαλή και αποκαταστάθηκε μια σοβαρή δυσλειτουργία στην πόλη της Σπάρτης.

Η δεύτερη ευχάριστη εικόνα έχει να κάνει με τους άδειους και κατά κύριο λόγο καθαρούς κάδους στην πόλη της Σπάρτης. Μια κατάσταση που όλοι εύχονται να διατηρηθεί και να μην την αντιμετωπίσει ξανά η πόλη. Καθαρές γωνιές και μια καθημερινότητα ανθρώπινη.

Και οι δύο πιο πάνω εξελίξεις δείχνουν ότι επιτέλους κάτι κινείται και κάποιοι απ’ τους τόσους έχουν έννοια και φροντίδα. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν πολίτες, η πόλη να υπέστη σχετική υποβάθμιση αλλά ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πούμε «τέλος καλό όλα καλά».

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους εργάστηκαν γιατί στην Ελλάδα του 2022 αυτό που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο, η εργασία και το αποτέλεσμα αυτής, τελικά αξίζει τον έπαινο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις