ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Πρόκειται για μια κινητή μονάδα (ΚΙΜ) πλήρως εξοπλισμένη και ένα απλό ασθενοφόρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Αγία Τριάδα, με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο.

Οι κινητές ιατρικές μονάδες στελεχώνονται από εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό στην ΕΠΙ και εκπαιδευμένα πληρώματα-διασώστες. Η ΚΙΜ χρειάζεται να παρεμβαίνει για συμβάντα στα οποία οι ασθενείς βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπως πχ. πολυτραυματίες από ατυχήματα, ασθενείς με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ασθενείς με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια καθώς επίσης σε περιπτώσεις μαζικών ατυχημάτων ή καταστροφών.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος ¨ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΜΟΣ" Α. Σπύρου και μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαπευσταθίου, ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γ. Μαθιόπουλος, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης.

Photos - Video: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις