ΣΠΑΡΤΗ. Τελέστηκε την Κυριακή 3 Απριλίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιου, σε κλίμα συγκίνησης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης, μνημόσυνο για τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από την απώλεια της αείμνηστης Λάκαινας πολιτικού Μαριέττας Γιαννάκου.

Η επιμνημόσυνη δέηση, τελέστηκε με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Σπάρτης της Νέας Δημοκρατίας, και παρευρέθηκαν σε αυτή τα μέλη της οικογένειας της εκλιπούσης, οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Δημήτριος Σκάλκος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννης Ξιφαράς, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Εμμανουήλ Γραφάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Νίκωνας Τζινιέρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο τέως Νομάρχης Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Φούρκας, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπάρτης κ. Γεωργία Ζαχαράκη, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης κ. Γεωργία Δεδεδήμου, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) Πελοποννήσου και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης κ. Ιωάννης Καρμοίρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ηλίας Κοντάκος, Ιωάννης Σουμάκης και Νικόλαος Τσούκλερης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός, τα αιρετά μέλη της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ.κ. Ανθή Δεμοιράκου, Αντώνιος Κοκκονός, Γεώργιος Κυριακούλιας, Αδαμαντία Κωνστιάντου, Σταθάκος Νικόλαος, Αναστάσιος Σταθόπουλος και Ζαχαρούλα Τσάχαλη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης κ. Ιωάννης Ρασσιάς, τα αιρετά μέλη της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης κ.κ. Παναγιώτα Κρικέλλα, Γεώργιος Μπεκιάρης, Αναστάσιος Παπαγιαννάκος, Ευγενία Παπαστάθη και Στυλιανός Χαντζάκος, καθώς και μέλη αλλά και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Για τη λαμπρή πολιτική πορεία, το σπουδαίο έργο και τη μεγάλη προσφορά της Μαριέττας Γιαννάκου μίλησαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, η Υπεύθυνη Εκλογικής Ετοιμότητας της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Αδαμαντία Κωνστιάντου, και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης κ. Γεώργιος Μπεκιάρης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις