ΛΑΚΩΝΙΑ. Με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας χαιρετίζει «την δυναμική απάντηση που έδωσαν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι στην χτεσινή απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στην ακρίβεια αλλά και στην εμπλοκή της χώρας μας στις πολεμικές ενέργειες».

  • «Ο Λαός έχει τη δύναμη»

Όπως υπογραμμίζει το Σωματείο, «Ήταν ένα δείγμα ότι ο Λαός έχει τη δύναμη να υπερασπίσει την ζωή του και τα δικαιώματά του.

Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.»

  • Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς και στην περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11/4, στην Τρίπολη – Καταγγελία για την επέμβαση των Ματ στις κινητοποιήσεις της Θεσσαλονίκης:

«Ξέρουμε ότι αποτελέσματα φέρνουν μόνο οι αγώνες, όπως στην COSCO, EFOOD, ΛΑΡΚΟ, οικοδόμοι, Συνταξιούχων και θα είναι πραγματικά περισσότερο αποτελεσματικοί όσο πιο μαζικοί θα γίνονται .

Κλιμακώνουμε την πάλη μας με επόμενο μεγάλο σταθμό την Πρωτομαγιά, αλλά και την περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας Πελοποννήσου, των Συνταξιουχικών οργανώσεων (ΣΕΑ) που θα γίνει στην Τρίπολη στις 11 του Απρίλη 2022 στις 11 πμ).

Δεν συμβιβαζόμαστε με ψίχουλα….

Δεν εμπιστευόμαστε δυνάμεις που μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση.

Δεν εμπιστευόμαστε κανένα μαθητευόμενο μάγο και μαγεμένοι να περάσουμε καλά.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την άγρια καταστολή από δυνάμεις του ΜΑΤ και τις συλλήψεις και κακοποιήσεις 8 απεργών γιατί απαίτησαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να μην είναι ορμητήριο των ΝΑΤΟϊκών.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις