ΠΥΛΟΣ. Με θερμή του παράκληση, ο Δήμος Πύλου- Νέστορος προέτρεψε τους δημότες του, με αφορμή τις επικείμενες αργίες του Πάσχα, μέχρι την Μεγάλη Τρίτη να έχουν εναποθέσει τα ογκώδη απορρίμματά τους ( π.χ έπιπλα, στρώματα) που έχουν προς αποκομιδή, δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια απορριμματοφόρων για τα ογκώδη αντικείμενα έως και την Τρίτη του Πάσχα.

Με φόντο την καθαριότητα των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, και στόχο την αποτροπή διασποράς των απορριμμάτων στο οδόστρωμα, ο Δήμος θέτει ως προτεραιότητα την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας των Δημοτών του.

Μάλιστα σε πιθανές αυθαιρεσίες, δεν διστάζει να αναφέρει πως αν κριθεί αναγκαίο θα προβεί στην επιβολή των προβλεπόμενων από την νομοθεσία κυρώσεων.

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, τόσο ατομικής όσο και κοινωνικής, ο Δήμος εφιστά την προσοχή στους πολίτες, τονίζοντας την καθημερινή σημαντική συμβολή των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας ώστε όλοι οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. Άλλωστε, παρά τους δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι, η επαγρύπνηση και η συμβολή των πολιτών στο θέμα της δημόσιας υγείας και καθαριότητας συνιστά συν τοις άλλοις και μια έμπρακτη χείρα βοηθείας προς τους εργαζομένους στον συγκεκριμένο δύσκολο τομέα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις