ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με ημερομηνία γέννησης το έτος 2013, η ομάδα των Easy Riders Καλαμάτας, έχει αναλάβει αρκετές φορές κοινωνική δράση, με πιο πρόσφατη αυτή της επίσκεψής τους την Μ.Τετάρτη 20 Απριλίου, στους μικρούς φίλους που φιλοξενούνται από την «Κιβωτό του Κόσμου» Καλαμάτας "Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας".

Κατά την επίσκεψή τους εκεί, εκτός από τα πασχαλινά δώρα που μοίρασαν στα παιδιά, τους έδωσαν διπλή χαρά, καθώς τους έδωσαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις μοτοσυκλέτες, γεγονός που ενθουσίασε μικρούς αλλά και μεγάλους, καθώς μια μεγάλη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού αν και πρέπει να μεταχειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, μπορεί εύκολα να εξιτάρει και να σαγηνεύσει κάποιον.

Όντας έκδηλη η χαρά των παιδιών, οι δικυκλιστές δεν παρέλειψαν να λύσουν όλες τις τυχόν απορίες των μικρών φίλων, εξηγώντας τους μάλιστα την υποχρεωτική και σωστή χρήση του κράνους και της μοτοσυκλετιστικής προστατευτικής ένδυσης.

Στο τέλος μάλιστα, δεσμεύτηκαν να ξαναεπισκεφθούν την Κιβωτό, και τους μικρούς της φίλους, και έτσι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές του Καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις