ΣΠΑΡΤΗ. Ενδιαφέρουσα η συνάντηση της πρώην αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας Ντίας Τζανετέα με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον λάκωνα Μιχάλη Κουτσιλιέρη την Παρασκευή 29/4/22 στη Σπάρτη. Στο περιθώριο της τελετής απονομής υποτροφιών από το Γερουλάκειο Ιδρυμα η κ. Τζανετέα αντάλλαξε απόψεις αλλά κι ευχαρίστησε τους δύο διακεκριμένους επιστήμονες για την παρουσία τους και την ενθάρρυνση προς τους νέους της Λακωνίας που ακολουθούν τα χνάρια τους.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι έλληνας γιατρός παθολόγος, πανεπιστημιακός με ειδικότητα ειδικού λοιμωξιολόγου. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Μιχαήλ Ν. Κουτσιλιέρης είναι έλληνας Πανεπιστημιακός. Ενδοκρινολόγος, Καθηγητής Πειραματικής Φυσιολογίας, Πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, Διευθυντής Εργαστηρίου Φυσιολογίας, Διευθυντής Τομέα Βασικών Ιατρικών Επιστημών, Ιατρική Σχολή, Σχολή Επιστημών Υγείας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στις φωτογραφίες, η κ. Τζανετέα ανάμεσα στους κ.κ. Τσιόδρα, Κουτσιλιέρη και Γερουλάκο, οι 4 Λάκωνες φοιτητές Ιατρικής που έλαβαν υποτροφίες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις