ΣΠΑΡΤΗ. «Melinas Dream» - Filming Location: Ξηροκάμπι, Σπάρτης

Τα γυρίσματα της ταινίας «Melina’s Dream» που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στο Ξηροκάμπι, επισκέφτηκε την Τετάρτη 25/5 ο Πέτρος Δούκας μαζί με συνεργάτες του.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης συνομίλησε με συντελεστές της ταινίας, όπως ο ομογενής κινηματογραφικός παραγωγός από το Σικάγο Leonidas Demas (με καταγωγή από τις Αμύκλες) και ο γνωστός ηθοποιό, Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο κ. Δούκας αφού ενημερώθηκε για την πορεία των γυρισμάτων τα οποία θα μεταφερθούν σύντομα και στην πόλη της Σπάρτης, δήλωσε πως «..ο Δήμος παρέχει την αμέριστη συμπαράστασή του στην παραγωγή της ταινίας καθώς τέτοιες παραγωγές συνεισφέρουν στην προβολή της Σπάρτης στην Ελλάδα και το εξωτερικό και παρέχουν άμεσα οφέλη στην τοπική κοινωνία. Στην ταινία άλλωστε συμμετέχουν και πολλοί συμπολίτες μας σε βοηθητικούς ρόλους μετά από open castings που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα».

Λίγα λόγια για το έργο

Να θυμίσουμε πως η ταινία «Melina’s Dream» είναι μια αισθηματική κομεντί με γνωστούς Έλληνες και ξένους πρωταγωνιστές.

Ο τίτλος της είναι εμπνευσμένος από τη Μελίνα Μερκούρη, τα λόγια της οποίας σύμφωνα με το σενάριο, «…επηρέασαν τον Αμερικανό πρωταγωνιστή που φτάνει σε ένα ελληνικό χωριό για να διεκδικήσει την αγαπημένη του».

Mr. Demas, με τέτοιο σενάριο, έκανες διάνα επιλέγοντας και το Ξηροκάμπι, του Δήμου Σπάρτης, ως τοποθεσία γυρισμάτων…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις