ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 15/6 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια και η 1η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Διάπλασις», στη Σπάρτη!

Ενθουσιασμένος ο Ευστάθιος

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης, Ευστάθιος.

Ο Δεσπότης δήλωσε ενθουσιασμένος για τη δομή και ευχήθηκε, «…πάντα επιτυχίες για το θεάρεστο έργο όλων των εργαζομένων αφού τα παιδιά αυτά είναι δικά μας παιδιά και του Θεού».

Παρουσίες

Παρόντες ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Ν. Τζινιέρης και Θ. Βερούτης, οι αντιδήμαρχοι Σπάρτης Γ. Ζαχαράκη, Γ. Δεδεδήμου, Χ. Κανακάκος, η περιφεριακή σύμβουλος Ντία Τζανετέα και ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Λακωνίας Σ. Λαμπρινάκος, συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ. Παραβρέθηκαν γονείς και φίλοι όλων των παιδιών.

Επιστολή

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Διάπλασις» ευχαρίστησε με επιστολή τον Σταύρο Αραχωβίτη, «για την στήριξή και την ευγενική σας κίνηση για το πρώτο χρόνο λειτουργίας του ΚΔΑΠ»…

Και παράσταση

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε μουσικο - θεατρική παράσταση όπου όλα τα παιδιά, έφηβοι και ενήλικες με Αναπηρίες, «έδειξαν τι μπορούν να πραγματοποιήσουν με τη σωστή καθοδήγηση και την αγάπη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Διάπλασις”».

Η εκδήλωση έκλεισε με μια μικρή δεξίωση καθώς και με Bazzar με δημιουργίες των παιδιών.

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Διάπλασις» ευχαριστεί τον Άκη Κουλεγεωργίου, τον Γιώργο Κωστιάνη, το Catering AMI - Αφοί Αλεξόπουλοι και τα ΜΜΕ που στήριξαν την εκδήλωσή του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις