ΣΠΑΡΤΗ. Τον νέο πρόεδρο του διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιωάννου και Αικατερίνης, Γεωργίου και Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου, Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, υποδέχθηκαν τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό του Ιδρύματος την Τρίτη 21 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης αναλαμβάνει χρέη προέδρου έως το τέλος της δημαρχικής του θητείας, μετά από παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου Παναγιώτη Μουζάκη, ο οποίος ανακηρύχθηκε ομόφωνα επίτιμος πρόεδρος.

Η πρώτη συνάντηση και συνεδρίαση του νέου ΔΣ έγινε σε εγκάρδιο κλίμα. Τα μέλη του ΔΣ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις τόσο με τον νέο πρόεδρο κ. Δούκα όσο και την αντιδήμαρχο κ. Δεδεδήμου, την αντιπρόεδρο του Ν.Π. Πολιτισμού κ. Τσουλόγιαννη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιατών κ. Κακούρο.

Ο Πέτρος Δούκας δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μου να προεδρεύω ενός τέτοιου Ιδρύματος, με τέτοια προσφορά στον πολιτισμό της πόλης αλλά και ολόκληρου του Δήμου μας. Θα συνεργαστούμε στενά με όλες τις υπηρεσίες και τους φορείς του Δήμου. Θα συνεχίσουμε με όρεξη και ενθουσιασμό το έργο των αείμνηστων ιδρυτών του».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις