ΠΑΤΡΑ. Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας και ώρα 21.30 θα πραγματοποιηθεί Συναυλία-Αφιέρωμα στον Πατρινό ρεμπέτη Μπάμπη Γκολέ.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 , στο δημαρχείο της Πάτρας με τη συμμετοχή του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη, της Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, της αδελφής του καλλιτέχνη Θεώνης Γκολέ και του μέλους στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Ανδρέα Μάζη, έγιναν αναφορές στο έργο, τη μουσική διαδρομή ,τη ζωή και τη σχέση του καλλιτέχνη με την πόλη του.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας αναφερόμενος στο Μπάμπη Γκολέ και τη σχέση του με την πόλη τόνισε ότι «το Σάββατο 2 Ιουλίου η Πάτρα τιμά ένα παιδί των Ταμπαχάνων. Τον Μπάμπη Γκολέ, με την οικογένεια του οποίου ο δήμος διοργανώνει συναυλία - εκδήλωση τιμής, για έναν εκπρόσωπο του ρεμπέτικου, του λαϊκού τραγουδιού. Ενός πληθωρικού καλλιτέχνη που κατάφερε να γεμίσει τη ζωή της χώρας μας με τη μουσική και τα τραγούδια του…».

Η συναυλία του Σαββάτου είπε ο κ. Μάζης «δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα του ήχου και της φωνής όσων θα συμμετάσχουν αλλά και με την παρακαταθήκη που άφησε ο Γκολές. Τόσο σε μουσικό και φωνητικό επίπεδο όσο και με τα μουσικά όργανα, εκ των οποίων πολλά από αυτά είναι κατασκευασμένα στις αρχές του αιώνα…».

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10.00 €.

Άνεργοι, Φοιτητές, Πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών: 7.00€.

Για συλλόγους – Σωματεία και για προμήθεια από 20 εισιτήρια και πάνω: 5.00€ κατ’ άτομο (Για τα ομαδικά εισιτήρια η παραλαβή γίνεται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού).

Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.

Προπώληση εισιτηρίων

Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Πάτρας (2610-273-613)

Δισκοπωλείο Joe Records – Καραϊσκάκη 134 (2610-620-673)

Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» – Κορίνθου 274 (2610-273-287)

ticketservices.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις