ΜΟΛΑΟΙ. Ολοκληρώθηκε το έργο υγρομόνωσης και στεγανοποίησης της ταράτσας της Νοτιοανατολικής Πτέρυγας της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων..

Ένα ακόμη μεγάλο έργο - που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ολοκληρωτική αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων, παραδίδεται.

Γιατί είναι σημαντικό

Το έργο αποκαθιστά μια εκκρεμότητα ετών και αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα διαρροών από τα όμβρια ύδατα, που δυσχέραιναν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

  • Έργο ύψους 20.000 €

Δήλωσε ο Αναπληρωτής Διοικητής Μολάων, Κώστας Κορωνιός:

«Αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους χρηματοδοτικούς πόρους, αναβαθμίζουμε καθημερινά το Νοσοκομείο Μολάων προς όφελος της Υγείας των πολιτών της Νοτιοανατολικής Λακωνίας.

Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Μολάων και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους συμπατριώτες μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας-και πάνω από όλα φίλο- κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εγκύψει στο πρόβλημα με προφανή πρόθεση να βρεθεί λύση, επισκέφθηκε επανειλημμένα την Νοσηλευτική Μονάδα και μερίμνησε προσωπικά για την ολοκλήρωση του έργου.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις