ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2023 στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Αντώνης Κυριακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Σιέμπος, Παναγιώτης Μανιάτης και Γιάννης Μπουγιούκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πολύβιος Κακκαβάς και Νίκος Μπελιάς, ο κ. Αγησίλαος Μαρίνης Πρόεδρος των Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο προσωπικό του Δήμου Καλή Χρονιά. Ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την βοήθεια τους στην καλή λειτουργία του Δήμου.

Τόνισε ότι είναι αναγκαία η καλή συνεργασία αιρετών και εργαζομένων για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για το Δήμο και τους ζήτησε να συνεχίσουν να εργάζονται βλέποντας το Δήμο σαν σπίτι τους, γιατί σε αντίθεση με τους αιρετούς που είναι παροδικοί, αυτοί θα βρίσκονται όλη την παραγωγική περίοδο της ζωής τους στο χώρο αυτό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις