ΣΠΑΡΤΗ. Την ετήσια εκδήλωση- συνεστίασή του πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας, τo Σάββατο (4/2) στο εξοχικό κέντρο «Κεφαλάρι» στον Αγ.Ιωάννη Σπάρτης, όπου και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Μπλάθρας ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Λιάσκος ενημέρωσε τα μέλη του Συνδέσμου και τους επίσημους προσκεκλημένους για τα ασφαλιστικά και οικονομικά ζητήματα που τους απασχολούν όπως επίσης και για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμός σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας-την Ένωση Αστυνομικών Λακωνίας και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς για την εξεύρεση χώρου προς ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στη Σπάρτη, «το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής και στήριξης από τους παρισταμένους επισήμους».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός και Αθανάσιος Δαβάκης ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο Αντιπερ)χης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο Θεματικός Αντιπερ)χης Υποδομών Πελ)σου Νίκων Τζινιέρης, ο Αστυν.Δ)ντής Λακωνίας Βασίλειος Τσιγαρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελ)σου Αδαμαντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας Αγγελής Κουτσομιχάλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου Χαρίλαος Ξερούλης, η Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ν. Λακωνίας Ευαγγελία Πάντου και πλήθος μελών και φίλων του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις