ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Μαΐου στην Καλαμάτα το συνέδριο TBEX Europe 2023, Peloponnese, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Σπάρτης με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γεωργία Ζαχαράκη και υπηρεσιακούς παράγοντες. Με στόχο την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό, Δήμοι, Περιφέρειες, ιδιώτες, περισσότεροι από 330 ταξιδιωτικοί bloggers, δημοσιογράφοι και δημιουργοί περιεχομένου, συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 Μαΐου.

TBEX Europe 2023, Peloponnese

Στο συνέδριο πραγματοποιούνται b2b επαγγελματικές συναντήσεις ώστε όλοι οι συμμετέχοντες φορείς της αυτοδιοίκησης (Περιφέρειες και δήμοι) να αναδείξουν τον προορισμό τους, να συζητήσουν όλα τα νέα του κλάδου, τις τουριστικές τάσεις και προοπτικές αλλά και την σημαντικότητα της χρήσης ψηφιακών μέσων στην ανάδειξη του τουρισμού.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και των δήμων Σπάρτης, Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Βόρειας Κυνουρίας, Γορτυνίας, Τρίπολης, Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης, Ελαφονήσου, Μονεμβασίας, Καλαμάτας, Μεσσήνης, Πύλου – Νέστορος και Καλαβρύτων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις