ΛΑΚΩΝΙΑ. Η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Μαρία Φραγκή - Χατζάκου είναι σε συνεχή κίνηση κι επαφή με τους Λάκωνες, κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του Νομού. Η αμεσότητά με την οποία τους προσεγγίζει, το πάθος και η ευγένεια μαζί, ο ευθύς χαρακτήρας της, η αντίληψη για τα πράγματα, εντυπωσιάζουν τους ανθρώπους που τη συναντούν. Όπως αναφέρουν συνεργάτες της «το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι δίνει μαθήματα πολίτικου ευ’ αγωνίζεσθαι σε φίλους και αντιπάλους…». Εμπλουτίζει τον πολιτικό στίβο της Λακωνίας.

Οι επισκέψεις της Μαρίας την Δευτέρα ξεκίνησαν από την Ελιά, τα Πάκια, τους Μολάους, τη Ρειχιά, το Φοινίκι, τον Ασωπό, τα Παπαδιάνικα και την Πλύτρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «οι συναντήσεις που είχε, της έδωσαν ενθουσιασμό, εμπιστοσύνη και τη βεβαιότητα ότι ο λαός της Λακωνίας θα εμπιστευτεί τη Νέα Δημοκρατία και τη Μαρία να τους εκπροσωπήσει στη βουλή!»

Την Τρίτη τη Νεάπολη, τη Δαιμονιά, την Ελίκα, την Παντάνασσα, τους Αγίους Αποστόλους, τον Άγιο Γεώργιο, τον Άγιο Νικόλαο, το Λάχι, και τον Κάμπο.

Πρόγραμμα Τετάρτη 17/5/2023

Η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου την Τρίτη θα επισκεφθεί τον Θεολόγο, τους Βουτιάνους, τη Σελλασία, την Κονιδίτσα, τον Κλαδά και την Κοκκινόραχη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις