ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης και Σαμαράς, προβληματίζονται για τον υποψήφιο του κόμματος στην Περιφέρεια εξ αιτίας κυρίως της δυναμικής του Πέτρου Τατούλη αλλά και λόγω εσωτερικών, τοπικών θα έλεγε κανείς, ανταγωνισμών.

Αρκάς ή Μεσσήνιος ο επόμενος υποψήφιος της ΝΔ; Θέλουν Αρκά για να ανακόψει την δύναμη του Τατούλη στην Αρκαδία; Ή μήπως Μεσσήνιο για να μην διακοπεί η μεσσηνιακή επέλαση; Αλήθεια είναι ότι Μεσσηνία και Κορινθία σημαίνουν πολλά για κάθε υποψήφιο αλλά αυτό που σήμερα έχει να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι η επιλογή Βλάση ή Νίκα αλλά η στάση, κυρίως του Νίκα, στην περίπτωση αποκλεισμού του.

Παναγιώτης Νίκας

Ο Παναγιώτης Νίκας γεννήθηκε στην Αβία Μεσσηνίας το 1950. Παντρεύτηκε την Αναστασία Μηλίτση και απέκτησαν 3 παιδιά.

Είναι Έλληνας καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πολιτικός, περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρώην δήμαρχος Καλαμάτας.

Εξελέγη στις περιφερειακές εκλογές του 2019 έναντι του Πέτρου Τατούλη, λαμβάνοντας στον δεύτερο γύρο συνολικό ποσοστό 53,59% με τη στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ιστοσελίδα: pnikas.gr

Κώστας Βλάσης

Ο Κώστας Βλάσης γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1975. Είναι παντρεμένος με την ιατρό - βιοπαθολόγο Χρύσα Σαλδάρη και έχουν μία κόρη και ένα γιο.

Είναι ιατρός Χειρουργός -Ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Λαϊκό. Πτυχιούχος στην «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας». Διδάκτορ και Λέκτορας, Επίκουρος Καθηγητής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκλέχθηκε Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 και στις εκλογές του 2019. Διετέλεσε Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Ιστοσελίδα: kostasvlasis.gr

Ποιος πιστεύεις ότι είναι καταλληλότερος για την Πελοπόννησο ως υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ;

  • 17%
  • 64%
  • 19%
1513 συμμετοχές. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί