ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αγγελής Μιχαλόπουλος

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Πελλάνα τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 92χρονου Αγγελή Μιχαλόπουλο. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα Παιδιά του Δημήτριος Μιχαλόπουλος, Ολυμπία - Νίκωνας Φουσκετάκης και Γεωργία - Ηλίας Παπαγιανόπουλος, τα εγγόνια του Σοφία, Νάσος, Γεώργιος, Χρυσούλα, Παναγιώτης, Κατερίνα και Χρυσούλα, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρυσάνθη Σούμπαση (Σάφω)

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 8:00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χρυσάνθης Σούμπαση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χαράλαμπος, τα παιδιά της Νεκτάριος - Λίνα, τα εγγόνια της Χρυσάνθη και Βασίλης, οι αδερφές της Έφη και Βασούλα, η ανιψιά της Μάνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου - Μανιατάκου

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Παναγιωτοπούλου - Μανιατάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ηλίας, τα παιδιά της Σταυρούλα και Λεωνίδας, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Δ. Γερουλάκος

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσερεμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασιλείου Δ. Γερουλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νικολέτα, τα ανίψια του Γρηγόρης - Πολυξένη, Μαρία Γερουλάκου, Μαρία, Ηλίας - Ευγενία Ζαραφωνίτη και Δημήτρης - Ιωάννα Γερουλάκου, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Παν. Φίλιππας

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αγίας Ειρήνης στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Παν. Φίλιππα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Παναγιώτα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Ηλ. Ερμήλιος

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γέννησις της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Ηλ. Ερμήλιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ερασμία, τα παιδιά του Ηλίας - Βασιλική, τα εγγόνια του Δημήτρης - Αγγελική, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Π. Τσαούσης

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Π. Τσαούση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Σοφία - Χαράλαμπος, τα εγγόνια του Αικατερίνη και Χριστίνα, τα αδέρφια του, οι θείοι του και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Σκόκος

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Σκόκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κανέλλα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Γ. Κορίνης (Πάνος)

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γ. Κορίνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταματική, τα παιδιά του Σταυρούλα - Κωνσταντίνος Στάικος και Γεώργιος Κορίνης, τα εγγόνια του Λαμπρινή, Αλέξανδρος, Παναγιώτης, Αλέξα και Νικόλαος, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Παπαγεωργοπούλου

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης, τα παιδιά της Γιώργος - Δήμητρα και Δήμητρα -Γιάννης, τα εγγόνια της Σωτήρης, Αναστασία, Αντωνία και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτρης Π. Σγουπάκος (Ντάμης)

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτρη Π. Σγουπάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Χριστίνα, τα εγγόνια του Αλέξανδρος - Ραφαήλ και Νεφέλη - Ζωή, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Θεοδ. Τσάκωνας (Μάγειρας)

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικολάου Θεοδ. Τσάκωνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Θεόδωρος - Άννα, Χρυσούλα, Ιωάννης και Γεωργία, τα εγγόνια του Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνος και Χριστίνα, τα αδέρφια του Παναγιώτα Μιχαλοπούλου και Κωνσταντίνος - Βασιλική Κωνσταντοπούλου, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαρίκλεια Δ. Ζαίμη

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το διετές μνημόσυνο της Χαρίκλειας Δ. Ζαίμη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σόφη, Ελένη και η μητέρα της Ελένη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις