ΣΠΑΡΤΗ. «Η Λακωνία είναι ένα υποσύνολο μιας χώρας που βρίσκεται σε δοκιμασία με το δημόσιο χρέος να εκτινάζεται, την εθνική κυριαρχία να παραχωρείται, την λαική κυριαρχία να απαξιώνεται μέσω του Κοινοβουλίου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Χρυσαδάκος τονίζοντας το γεγονός ότι η οικονομική ζημιά δεν περιορίζεται σε έναν νομό της χώρας αλλά αποτελεί ένα μικρό μέρος μιας μεγάλης εθνικής εικόνας.

«Η χώρα αλλάζει χέρια»

Αναφορικά με την οικονομική κατάσταση και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν σε αυτή και στους δημόσιους φορείς της είπε τα εξής: «H χώρα αλλάζει χέρια, η υγεία γίνεται μονοπώλιο, τα δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται σε μια χαώδη κατάσταση, τα δημόσια αγαθά εκποιούνται και η χώρα γίνεται μια αποικία».

«Για την πραγματική Αριστερά είναι αδιάφορο το αν ήρθε στην Σπάρτη ο κ. Κασσελάκης»

Ο κ. Χρυσαδάκος δεν δίστασε να σχολιάσει και την χθεσινή επίσκεψη (17/1) του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Στέφανου Κασσελάκη στην Σπάρτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά αδιάφορο για την πραγματική Αριστερά όπως την ξέρουμε και την ορίζουμε, το ότι ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε την Σπάρτη και έκοψε την πίτα στην Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις