ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Λακεδαίμονος, δημοσίευσε συλλυπητήριο ψήφισμα για την τραγική απώλεια της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Πηνελόπης Χριστάκου, που έφυγε από την ζωή έπειτα απο την μάχη που έδωσε και στο οποίο αναφέρει τα κάτωθι: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ» με θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκε τον πρόωρο θάνατο της εκλεκτής Συναδέλφου, Παιδαγωγού κι Ενεργού Πολίτη Πηνελόπης Χριστάκου, που έδωσε σκληρό, γενναίο και αξιοπρεπή αγώνα με την επάρατη νόσο.

Η Πόπη θα μείνει στην ψυχή και την καρδιά μας για την επαγγελματική της συνείδηση, την αγάπη της για τα παιδιά, τον εύθυμο και ειλικρινή χαρακτήρα της, το υψηλό δημοκρατικό και συνδικαλιστικό της ήθος. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της εθελοντικής δράσης, στοιχεία που τη διέκριναν στον σχολικό χώρο, στον κοινωνικό της περίγυρο και στο αγαπημένο της χωριό τις Αμύκλες. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζει τα ειλικρινή, εγκάρδια συλλυπητήρια του στον σύζυγο, τη μητέρα, την αδελφή της και σε όλους τους οικείους της και αποφασίζει:

  1. Να εκδώσει το παρόν Ψήφισμα και να δημοσιευθεί στα ΜΜΕ.
  2. Να παρακολουθήσει σύσσωμο την εξόδιο ακολουθία της, που θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 3:00 μ.μ. στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμυκλών.
  3. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι Συνάδελφοι να παραστούν στον αποχαιρετισμό της. Καλό Παράδεισο αγαπημένη μας Πόπη!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις