ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νικόλαος Γ. Νικόλαρος

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 84χρονου Νικόλαου Γ. Νικόλαρου.

Μαρία Παν. Κάρκουλα

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 64χρονης Μαρίας Παν. Κάρκουλα.

Δημήτριος Ηλ. Λίβας (Αγιογράφος)

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 65χρονου Δημητρίου Ηλ. Λίβα.

Αναστασία Η. Γκαβάκου (Χήρα)

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 100χρονης Αναστασίας Η. Γκαβάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Παναγιώτης και Γεώργιος - Ελένη, τα εγγόνια της Μαρία, Ηλίας, Ηλίας, Αναστάσιος, Βασίλειος και Νίκος, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Πηνελόπη Παν. Χριστάκου

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 61χρονης Πηνελόπης Παν. Χριστάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης, η μητέρα της, Ελένη, η αδερφή της Κατερίνα και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευστράτιος Δ. Βαρβιτσιώτης

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευστράτιου Δ. Βαρβιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Αναστασία, Παναγιώτα - Ευάγγελος και Δημήτρης, τα εγγόνια του Χρυσόθεμης και Ευστράτιος - Ορέστης, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Γ. Δουραχαλή

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Γ. Δουραχαλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βασίλειος, Αναστασία - Αποστόλης και Βενετία - Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος - Κωνσταντίνα, Φωτεινή, Χριστίνα και Αγγελική, η δισέγγονη της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αγγελική Μανούκα (Χριστοπούλου)

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Μανούκα (Χριστοπούλου). Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Αναστασία - Δημήτρης Κουκούτσης, Σοφία (χήρα) Ιωάν. Δαριώτη, Παρασκευή Χριστοπούλου και Μαρία Χριστοπούλου, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Μαζαράκος

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Μαζαράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Γεώργιος - Βαλέτα, Ελένη - Δημήτριος και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Β. Τσαρούχας

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Β. Τσαρούχα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Βασίλης - Λάουρα, Ηλίας - Μαρία και Αδαμαντία, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαριγώ Μ. Νασοπούλου

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Κυδωνιά (Λευκόχωμα) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαριγώς Μ. Νασοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανδρέας Μ. Τζανετέας

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ανδρέα Μ. Τζανετέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Αντ. Ανούσος

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Αντ. Ανούσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή, τα παιδιά του Άννα- Θεόδωρος, Αδαμαντία - Σωτήριος και Αντώνιος - Σοφία, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις