ΤΡΙΠΟΛΗ. Η Εορταστική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού και των συνεργατών της Εταιρείας των μελών της Διοίκησης καθώς και των εκλεκτών προσκεκλημένων, όπως Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και παραγωγικών φορέων. Ο κος Μπερέτσος Μαρίνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε, παρουσίασε το έργο που έχει επιτελεστεί και επιτελείται στην Ανατολική Πελοπόννησο από την εταιρεία καθώς και την ανάπτυξη της στο πέρασμα των χρόνων. Η Εταιρεία πλέον διαθέτει ένα έτοιμο Επιχειρησιακό μηχανισμό στελέχωσης 50 ατόμων.

Με ένα οργανωμένο δίκτυο με συμβάσεις Μηχανικών, Περιβαλλοντολόγων, Γεωπόνων, Γεωλόγων και άλλων Τεχνικών Ειδικοτήτων. Στόχος της είναι η ενεργοποίηση και ενδυνάμωση της τοπικής εταιρικής σχέσης, η μέγιστη πληροφόρηση των δημοσίων και των ιδιωτικών φορέων για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που δίνονται μέσα από τα έργα και τα προγράμματα της Εταιρείας αλλά κυρίως η ανάγκη για την υιοθέτηση του στρατηγικού και επιχειρησιακού προγραμματισμού, ως απαραίτητη προϋπόθεση κάθε λειτουργίας στο δημόσιο, κοινωνικό αλλά και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ευχές απο τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής κ. Χαράλαμπο Λυσικάτο

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, κος Λυσίκατος Χαράλαμπος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε με την σειρά του μια δημιουργική χρονιά με προσωπική και επαγγελματική γαλήνη. Ευχές επίσης απηύθυναν και ο δήμαρχος της Τρίπολης, κος Τζιούμης Κωνσταντίνος, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, κος Δολιανίτης Εμμανουήλ και ο δήμαρχος Ευρώτα, κος Βέρδος Δήμος στους εργαζόμενους και στους προσκεκλημένους της εταιρείας ενώ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΔΠ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Φλώρος Σπυρίδων και το μέλος της κος Μοίρας Κωνσταντίνος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κος Μανδρώνης Κωνσταντίνος και ο κος Τρουπής Ιωάννης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας απηύθυναν χαιρετισμό και μίλησαν για την πολύ καλή συνεργασία τους με την εταιρεία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η κα Τζαβέλα Βασιλική, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, η κα Καράμπελα Κανέλα, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου και η κα Σιάμπου Αικατερίνη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Τρίπολης. Το παρών έδωσε στην συνέχεια της εκδήλωσης και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κος Μιχόπουλος Κωνσταντίνος.

Στη τεχνική υπηρεσία το φλουρί...

Το φλουρί της εκδήλωσης έτυχε στην Προϊσταμένη του Τμήματος Εργων της Τεχνικής Υπηρεσίας στην Τρίπολη κα Καραβασιά Ευαγγελία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις