ΓΥΘΕΙΟ. Θρησκευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου στο Επισκοπείο Γυθείου με κορύφωση την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Υπαπαντής του Κυρίου, έως την κεντρική πλατεία της πόλης.

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 18:00’ - Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος Σεβ. Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, 07:00’ π.μ. - Όρθρος και Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου και συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’. Πέρας προσελεύσεως επισήμων 9:30’ π.μ.

Λιτανεία έως την κεντρική πλατεία

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Υπαπαντής του Κυρίου, έως την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα ψαλεί δέηση και στη συνέχεια η λιτανευτική πομπή θα καταλήξει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις