ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Σε δήλωση στήριξης προχώρησε ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στον Δημήτρη Φαββατά, πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εναντίον του όποιου κατέθεσε, εξοντωτική αγωγή ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας.

Ο Θανάσης Πετράκος αναφέρει:

«Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον Δημήτρη Φαββατά, πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εναντίον του όποιου κατέθεσε, εξοντωτική αγωγή ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, με την οποία του ζητά 150 χιλιάδες ευρώ. Πριν την αγωγή ο Μητροπολίτης επιτέθηκε με απαράδεκτους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Προέδρου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ οι οποίοι δεν αρμόζουν σε ιεράρχη .

Διώκεται γιατί άσκησε τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα

Αιτία για όλα αυτά ήταν το ότι ο Δημήτρης Φαββατάς, κατάγγειλε δημόσια, καταχρηστικές απολύσεις εργαζομένων , μεταξύ των οποίων, εγκύου, ΑΜΕΑ και συνδικαλιστών, από το Ίδρυμα "Στέγη της Εκκλησίας" Ο Δημήτρης Φαββατάς διώκεται γιατί άσκησε τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα, αυτά που του ανέθεσαν οι εργαζόμενοι με τη ψήφο τους.

Είναι λυπηρό και συγχρόνως απαράδεκτο το ότι ο Μητροπολίτης ενεργεί με αυτόν τον εκδικητικό τρόπο επιδιώκοντας να τρομοκρατήσει το συνδικαλιστικό κίνημα. Απαιτούμε να αποσύρει ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας την απαράδεκτη και εξοντωτική αγωγή που κατέθεσε κατά του Προέδρου Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας Δημήτρη Φαββατά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις