ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Λακωνίας στηρίζει τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας σε δικαστικό αγώνα με αντίδικο τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας. Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ Λακωνίας «ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας Δημήτρης Φαββατάς, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εξοντωτική αγωγή που άσκησε εναντίον του ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, με την οποία του ζητά 150 χιλιάδες ευρώ. Της αγωγής προηγήθηκε ανακοίνωση του Μητροπολίτη με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Δημήτρη».

Τα μέλη της ΑΔΕΔΥ Λακωνίας αναφέρουν ότι «αιτία για όλα αυτά ήταν το ότι ο Δημήτρης Φαββατάς, κατάγγειλε δημόσια, καταχρηστικές απολύσεις εργαζομένων, μεταξύ των οποίων, εγκύου, ΑΜΕΑ και συνδικαλιστών, από το Ίδρυμα «Στέγη της Εκκλησίας»

Ο Δημήτρης Φαββατάς διώκεται γιατί άσκησε τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα, αυτά που του ανέθεσαν οι εργαζόμενοι με τη ψήφο τους και τα οποία, υποτίθεται πως, προστατεύονται από το Σύνταγμα».

Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει

«Στο πρόσωπο του Δημήτρη, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όλους όσους, συνεχίζουν, σε ένα δυσμενές περιβάλλον, να αγωνίζονται για τα εργασιακά δικαιώματα και τις ελευθερίες, να υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους και εν τέλει τη Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις