ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ασημίνα Σαρ. Ρασσιά (Χήρα)

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 89χρονης Ασημίνας Σαρ. Ρασσιά. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιώργος και Μαρία - Κώστας, τα εγγόνια της Ασημίνα, Σταματίνα και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Νικ. Νικολόπουλος

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Νικ. Νικολόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο υιός του Νίκος Νικολόπουλος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Η. Τσαμαρδός

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουατιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Η. Τσαμαρδού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νίκη - Αναστάσιος και Ηλιάνα, τα αδέρφια του Σούλα Τσαμαρδού και Γεώργιος Βλογιαννίτης, τα εγγόνια του Ερμής, Λέανδρος και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμητρα Ιωάν. Κονιδιτσιώτη

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Ιωάν. Κονιδιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νούλα Σ. Μπουγάδη (Χήρα)

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Νούλας Σ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόδωρος - Παναγιώτα και Βάλια - Παναγιώτης, τα εγγόνια της Αντιγόνη, Σταύρος, Ευφροσύνη και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαράλαμπος Α. Μανιατάκου

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Α. Μανιατάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Α. Τζανετάκος

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Α. Τζανετάκου. Στο μνημόσυνο καλούν τα αδέρφια του Γεώργιος - Γιαννούλα, τα ανίψια του Αγγελική - Νικόλαος, Ολυμπία - Βασίλης, Αγησίλαος - Ρομίνα και Ευγενία - Μάκης, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Αικατερίνη, Ιωάννα, Σάρα, Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

Άννα Λ. Τσαμολιά

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Άννας Λ. Τσαμολιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Λεωνίδας, τα παιδιά της Τριάδης, Παναγιώτης, Ελένη - Μιχάλης και Ευφροσύνη, τα εγγόνια της Λεωνίδας και Αναστάσιος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευστράτιος Ευάγ. Αλειφέρης

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευστρατίου Ευάγ. Αλειφέρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νικολέτα, τα παιδιά του Ανθή - Χαρίλαος Νικόλαρος, τα εγγόνια του Βασιλική - Ηλίας, Παναγιώτης - Παναγιώτα, Ευστράτιος και Νικολέτα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Ηλ. Κατσίχτης

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ηλ. Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Βασιλική, τα αδέρφια του Ιωάννης - Αναστασία, Ελένη - Κωνσταντίνος και Δημήτριος - Δήμητρα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις