ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Βασιλική Δ. Κολοκυθά

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Καλογωνιά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 89χρονης Βασιλικής Δ. Κολοκυθά.

Δημήτριος Χρ. Καρκαλάκος

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 67χρονου Δημητρίου Χρ. Καρκαλάκου.

Ευθυμία Σταυροπούλου (Χήρα Ιωάννη)

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 86χρονης Ευθυμίας Σταυροπούλου

Κωνσταντίνος Μαχαίρας

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Χρύσαφα τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 88χρονου Κωνσταντίνου Μαχαίρα.

Σπυρίδων Δημ. Ηλιόπουλος

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 69χρονου Σπυρίδων Δημ. Ηλιόπουλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο υιός του Δημήτριος, τα αδέρφια του Μαρία - Ιωάννης και Νικόλαος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλειος Σ. Λεονταρίτης

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειο Σ. Λεονταρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Αλεξία - Γεώργιος, Σταύρος - Γεωργία και Δημήτρης - Σταυρούλα, τα εγγόνια του Σπύρος, Βασιλεία, Βασίλης, Παναγιώτης, Ελένη, Βασίλης, Νίκος και Μαριλένα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία (Χήρα Σ.) Κακαλέτρη

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στον Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Σ. Κακαλέτρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτα, τα εγγόνια της Μαρία - Αγγελική, Ηλιάνα και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Μ. Γρουμπού

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Μ. Γρουμπού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης - Μαρία Γρουμπός, Ηλίας - Χρυσούλα Παπακαλός και Μαρία Φριντζήλα, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Ι. Καρτερούλης

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Βασιλείου Ι. Καρτερούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, η κόρη του Ιωάννα, η μητέρα του Παναγιώτα, η αδερφή του Κωνσταντίνα, οι θείοι του οι θείες του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Α. Λίγκρη

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργία Α. Λίγκρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Απόστολος, τα παιδιά της Παναγιώτα, Γιάννης - Σταματίνα και Αναστασία, τα αδέρφια της Κωνσταντίνα Κουτσογιώργη, Πέτρος - Καίτη Καλαβρυτινού, Παρασκευή Μπετνάβσκι και Πολυξένη Κανελλοπούλου, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Ευάγγ. Θεοδώρου

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Ευάγγ. Θεοδώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Σταματική - Αναστάσιος, Ευάγγελος - Μαρία και Παναγιώτης - Αρχοντούλα, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα (Χήρα Νικ.) Βεργάκη

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Βεργάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Φρειδερίκη Β. Πλευρίτη

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Φρειδερίκης Β. Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος, τα παιδιά της Δημήτριος και Μαρία - Ιωάννης, τα εγγόνια της Αδαμαντία και Ελπίδα, η αδερφή της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις