ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελληνικού Αργυρούπολης την Πέμπτη (01/02) μεταξύ του του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Κώστα Μιχόπουλου με τον Δήμαρχο Αργυρούπολης κ. Ιωάννη Κωνσταντάτου. Η συζήτηση αφορούσε σε προοπτικές και συνεργασία για τους κοινούς στόχους και ειδικότερα τη μετάβαση των δύο δήμων στην πράσινη οικονομία και την εξασφάλιση ενεργειακής αυτονομίας. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο πεδίο των επενδύσεων και έγινε μια ενημέρωση για το προτζεκ του Ελληνικού, τη μεγαλύτερη επένδυση στη χώρα την οποία διαχειρίζεται ο Δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της μεταλιγνιτικής εποχής και να αποφευχθεί ο κίνδυνος πληθυσμιακής και οικονομικής συρρίκνωσης, μετά το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ.

Ανταπόδοση της επίσκεψης και της φιλοξενίας

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την επίσκεψη στον Δήμο Μεγαλόπολης, διότι οι συζητήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ανεξάντλητες αλλά και για το γεγονός ότι ο Δήμος μας θα γίνει μέλος του νέου Δικτύου Πόλεων που γεννιέται σύντομα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις