ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Σωτήριος Κατερινιός

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 78χρονου του Σωτηρίου Κατερινιού. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κανέλλα, τα παιδιά του Ιωάννης Κατερινιός, η εγγονή του Νικολέτα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Α. Παναγιωτόπουλος

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Κυδωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Α. Παναγιωτόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Γεωργία - Γεώργιος, Σάββας - Σπυριδούλα, Γεώργιος και Δήμητρα, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Σωτηροπούλου

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Σωτηροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αγγελική - Ευστράτιος και Αναστασία, τα εγγόνια της Γρηγόρης - Χρύσα και Αναστασία, τα δισέγγονα της Αντωνία και Αγγελική, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αγγελική Σκιαδά

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Σκιαδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Περικλής - Ποτούλα, η αδερφή της Ευγενία Κυριακούλια, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αγγελική Μιχαλοπούλου

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πελλάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Μιχαλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος Μιχαλόπουλος, Ολυμπία - Νίκωνας Φουσκετάκης και Γεωργία - Ηλίας Παπαγιανόπουλος, τα εγγόνια της Σοφία, Νάσος, Γεώργιος, Χρυσούλα, Παναγιώτης, Κατερίνα και Χρυσούλα, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Βλαχάκης (Γίγας)

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Βλαχάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Χρ. Νικολέτος

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Χρ. Νικολέτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιάννα - Αντώνης και Κωνσταντίνα, τα εγγόνια του Γεωργία και Βασίλης, Μαρία, Χρήστος, Μαρία, Βασιλική, Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Η. Σγουπάκος

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Η. Σγουπάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γιάννα, τα παιδιά του Ηλίας και Μαρία, τα αδέρφια του Χρήστος Σγουπάκος και Μαρία Τσιάπα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Καραγκιουλές

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Καραγκιουλέ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα Καραγκιουλέ, τα παιδιά του Αφροδίτη - Παναγιώτης Λαγουδάκης και Αγγελική - Βασίλειος Ηλιόπουλος, τα εγγόνια του Γιώργος και Άννα-Δανάη, Έκτορας - Μιχαήλ και Ορέστης - Δημήτριος, τα αδέρφια του Γεώργιος - Βασιλική Καραγκιουλέ και Ιωάννης - Σταυρούλα Ξηντάρα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις