ΛΕΩΝΙΔΙΟ. Θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤ.ΥΠ) συζητήθηκαν μεταξύ του Προέδρου κ. Τίμου Κατσίπου και του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλη Δολιανίτη. Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο πλαίσιο των επαφών που έχει αυτό το διάστημα ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας με Υπουργεία και φορείς της Κεντρικής Εξουσίας προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση που έγινε τηνΤρίτη (06/02) στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα γραφεία των ΚΤ.ΥΠ. Εκτός από το Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας και τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΚΤ.ΥΠ κ. Αθανάσιος Γιάνναρης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας κ. Βασίλειος Μάνος.

Κατασκευή και αποκατάσταση Δημοσίων Κτιριακών Υποδομών

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε τέθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας των ΚΤ.ΥΠ όπως η κατασκευή και η αποκατάσταση των Δημόσιων Κτιριακών Υποδομών αλλά και ο εξοπλισμός κτιριακών εγκαταστάσεων και εν γένει υποδομών των φορέων και των δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης, καθώς και των φορέων διοίκησής τους. Στο τέλος της συνάντησης που έγινε σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρώτη επαφή που είχε με τον Αρκαδικής καταγωγής Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών κ. Τίμο Κατσίπο και δήλωσε:

«Μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Τίμο Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη των ΚΤ.ΥΠ θεωρώ ότι ξεκίνησε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας με αυτή τη σημαντική Κρατική Υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για όλες τις Δημόσιες Κτιριακές Υποδομές της χώρας. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα φανεί σύντομα και στον τόπο μας με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σχετικών έργων & δράσεων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το συμπατριώτη μας Πρόεδρο των ΚΤ.ΥΠ κ. Τίμο Κατσίπο για τη φιλοξενία, τη συνεργασία αλλά και για τη θετική ανταπόκριση στα αιτήματά μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις