ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ. Ο Γιάννης Μαργέτας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του αναφορικά με την απόρριψη της ένστασής του, στην οποία προχώρησε το εκλογοδικείο Ναυπλίου, την Τρίτη (13/02), επικυρώνοντας οριστικά το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Ερμιονίδας που είχε ανακηρύξει νικήτρια παράταξη τη «Δυνατή Ερμιονίδα» του Γιάννη Γεωργόπουλου με λίγες ψήφους διαφορά.

«Σεβόμαστε την απόφαση ακόμα και όταν έχουμε διαφορετικές απόψεις», ενώ ανέφερε ωστόσο πως η παράταξη επιφυλάσσεται να αξιολογήσει νομικά περαιτέρω την εκδοθείσα απόφαση.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του:

«Η παράταξη μας “Ερμιονίδα-Βήμα στο Αύριο” άσκησε το νόμιμο δικαίωμα της για το δικαστικό έλεγχο του αποτελέσματος των εκλογών του Δήμου μας. Με σύνεση, σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας, την εκλογική διαδικασία και φυσικά τη Δικαιοσύνη, ενεργήσαμε σε όλα τα στάδια του δικαστικού ελέγχου τόσο κατά την επανακαταμέτρηση όσο και κατά την υποβολή και εκδίκαση της ένστασης. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουμε και τη χθεσινή απόφαση της Δικαιοσύνης, την οποία σεβόμαστε ακόμα και όταν έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Όπως έχουμε επισημάνει τα ευρήματα της επανακαταμέτρησης που αξιολογήθηκαν νομικά και οδήγησαν στην υποβολή της ένστασης είναι δεδομένα και υπαρκτά. Η ίδια η εκδοθείσα απόφαση επί της ενστάσεως, ύστερα από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία, τα διαπιστώνει και η αναγκαιότητα της δικαστικής διάγνωσης ήταν απολύτως επιβεβλημένη. Η παράταξη μας επιφυλάσσεται να αξιολογήσει νομικά περαιτέρω την εκδοθείσα απόφαση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις