ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δημήτριος Νικ. Χρηστακάκος

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 78χρονου Δημητρίου Νικ. Χρηστακάκου.

Παναγιώτα Νικ. Γιαννακοπούλου

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Σελλασία τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 69χρονης Παναγιώτας Νικ. Γιαννακοπούλου.

Παρασκευή Φωτοπούλου (Χήρα Βασιλείου)

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ριζά τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 93χρονης Παρασκευής Φωτοπούλου.

Αριστείδης Ευστρ. Κουρεμπής

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 73χρονου Αριστείδη Ευστρ. Κουρεμπή. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Στρατήγω, τα παιδιά του Ευστράτιος - Σοφία, Παρασκευάς και Παναγιώτης, τα εγγόνια του Θωμάς και Αριστείδης, η αδερφή του Ευγενία και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Γ. Ρηγοπούλου

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταυρούλας Γ. Ρηγοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Νικ. Σπυριδάκος

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Νικ. Σπυριδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Κατερίνα και Ιωάννης, τα εγγόνια του Δημοσθένης και Χρήστος, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Α. Νικολακάκος

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Λιαντίνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Α. Νικολακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αλεξάνδρα, τα παιδιά του Ανδρέας - Κυριακή και Σταυρούλα - Βασίλης, η αδερφή του Ελένη, τα εγγόνια του Αλεξάνδρα, Νίκος και Φλωρεντία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελενίτσα Ι. Κάρκουλα

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελενίτσας Ι. Κάρκουλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Πέτρος - Σταυρούλα, τα ξαδέρφια της, οι θείοι της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνα Παχυγιάννη

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια (Άνω Χώρα) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνα Παχύγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σταυρούλα - Κωνσταντίνος και Νίκος, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Σ. Βασιλείου

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Σ. Βασιλείου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Αργυρούλα Πουρναρά, Σπύρος - Μαρία Βασιλείου και Αθηνά - Δημήτριος Νικόλαρος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αδαμάντιος Κ. Κουτσοβίτης

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αδαμαντίου Κ. Κουτσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Ιωάνν. Μουστάκη

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αγγελικής Ιωάνν. Μουστάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Δήμητρα - Παναγιώτης, Ηλίας - Σωτηρία και Κωνσταντίνος - Καλομοίρα, τα εγγόνια της Γεώργιος - Στέλλα, Ιωάννης - Φωτεινή, Αγγελική, Ιωάννης και Αγγελική, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Π. Νικόλαρου

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Π. Νικόλαρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Γεώργιος - Δήμητρα, Χρήστος - Δήμητρα και Τριφωνία - Στράτος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Π. Αρβανίτης

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Βορδόνια (Άνω Χώρα) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Π. Αρβανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Χριστίνα -Γεώργιος, Παναγιώτης - Ευγενία και Θεοφάνης - Παναγιώτα, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις