ΠΑΤΡΑ. Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προήδρευσε σύσκεψης για το Πατρινό Καρναβάλι, που έγινε την Τρίτη (27/02), σε αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Παλαιά Σφαγεία», με τη συμμετοχή εκπροσώπων αρχών και φορέων της Πάτρας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εποικοδομητική συζήτηση όπου από το Δήμαρχο τέθηκε ως κύριος στόχος να έχουμε ένα ασφαλές Καρναβάλι.

Από όλους τους συμμετέχοντες τονίσθηκε ότι υπάρχει η περυσινή θετική εμπειρία και τέθηκαν υπ’ όψιν θέματα που χρήζουν διόρθωσης. Από τη σύσκεψη προέκυψε μια συντονιστική επιτροπή που θα έχει την ευθύνη της διοργάνωσης και της οποία το γενικό συντονισμό θα έχει ο Δήμαρχος.

Ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ – «Καρναβάλι Πάτρας», Ήρα Κουρή, οι Αντιδήμαρχοι, Μιχάλης Αναστασίου και Αναστασία Τογιοπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες, Άννα Μαστοράκου και Φωκίων Ζαΐμης, ο Διοικητής της 6 ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, ο Λιμενάρχης, Λάζαρος Χανουμίδης, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, της Τροχαίας, του ΚΕΤχ, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Εθελοντών, της Περιφέρειας Δημόσιας Υγείας, του Εμπορικού Συλλόγου, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, του Αστικού ΚΤΕΛ, του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής Αχαΐας και του Σωματείου ΤΑΧΙ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις