ΗΛΕΙΑ. Σε κλίμα σύμπνοιας και κατανόησης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινό και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Σισίνη οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι απαιτείται συνεργασία για την τουριστική ανάδειξη της περιοχής.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας κ. Αντώνης Μαυρόπουλος στην τοποθέτησή του έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στην προώθηση της περιοχής ως τουριστικό προορισμό. Παράλληλα αναφέρθηκε στα προβλήματα καθημερινότητας που χρήζουν άμεσης παρέμβασης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναγκαιότητα κατασκευής υποδομών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του παραθαλάσσιου μετώπου της Βόρειας Ηλείας.

Ανάγκη προσεκτικού σχεδιασμού

Στην ανάγκη σύμπνοιας και κοινής στόχευσης στάθηκε ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. Ειδικότερα αφού ανέλυσε αδρομερώς τη δεινή οικονομική θέση που έχει περιέλθει ο δήμος, επεσήμανε ότι απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα ζητήματα που ταλανίζουν τον τουριστικό τομέα.

«Θα δοθεί προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και από εκεί και πέρα θα διαμορφώσουμε σταδιακά τις συνθήκες –δίνοντας προτεραιότητα στις υποδομές- που θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και την ανάδειξη της περιοχής» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο αντιπρόεδρος της ένωσης κ. Χρύσανθος Μουρτζίνης, η γραμματέας κα. Αθηνά Σούλη, το μέλος κ. Θεόδωρος Φλίγκος καθώς και ο αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Νικόλαος Βασίλειος Ντούγκας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις