ΣΠΑΡΤΗ. Οι ατάκες του δημάρχου Σπάρτη Μιχάλη Βακαλόπουλου. Το αν ο δήμαρχος Σπάρτης θ’ αφήσει εποχή θα κριθεί και θα φανεί όσο η θητεία του εξελίσσεται.

Ωστόσο από τις πρώτες μέρες ο νέος δήμαρχος εμφανίζει κάποια χαρακτηριστικά που τείνουν να διαμορφώσουν προσωπικό ύφος και στυλ. Τόσο στην κίνηση όσο και στον λόγο.

Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, μιλά λίγο. Οι κινήσεις του είναι γρήγορες έως και απότομες. Βάζει – βγάζει τα γυαλιά του ταχύτατα. Ακούει την αντιπολίτευση στριφογυρίζοντας το στυλό του. Τραβιέται πίσω για να δει στ’ αριστερά του τον γ.γ.. Σιγοψιθυρίζει στον πρόεδρο Βρεττάκο κυρίως για ζητήματα χρόνου.

Οι ατάκες που έχει πει ξεκινούν από την «Όλοι Μαζί» περνούν στην «εγώ φαρμακοποιός είμαι», συνεχίζουν με την «δεν κάνω ανταρτοπόλεμο» και καταλήγουμε στην «ποιος είμαι εγώ που θα αμφισβητήσω». Πολιτικά οι ατάκες είναι από γενικές και ασαφείς έως υπαρξιακές και εμφύλιες.

Αυτό που έχει διαμηνύσεις στους συνεργάτες τους είναι η τήρηση του χρόνου όταν παίρνουν το λόγο. «Δεν απαντάμε αν δεν ξέρουμε, δεν συγκρουόμαστε, δεν πλατιάζουμε».

Στις 9 Απριλίου 2024, ημέρα Τρίτη, η δημοτική αρχή Σπάρτης και ο Μιχάλης Βακαλόπουλος συμπληρώνουν τις πρώτες 100 ημέρες διοίκησης, οπότε θα κριθούν για τα πεπραγμένα αλλά και για τα λεγόμενα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις